Voor het laatste nieuws, bekijk onze Instagram en Facebookpagina

Home » Over de zeilmakerij » Testimonials

Testimonials

Chris Revelman en Pascal Bakker, Junique Raymarine

De laatste weken varen we steeds een avondje om dingen te proberen en de polair bij te werken. We hebben inmiddels de extremen in de Code Zero standen gevonden van de asymmetrische spinnaker. Alles bij licht weer. Maar verrassend genoeg hebben we met de grote Gennaker dezelfde hoogte kunnen varen als met de Code Zero. We konden zelfs hoger, de Windex wel dicht gevaren, als aan de wind. Hij staat dan enorm naast de boot gekromd, maar je kunt het voorlijk varen als de Genua, is heel precies op te sturen. Ook te doen met een lange golf op het water, met de val van de Gennaker in top. Wij waren met stomheid geslagen, maar het ziet er bijzonder goed uit. Bijzonder.

Karel de Leeuw en Renee Verhoeff – Whaleboat

Beste Kees,

Afgelopen zondag (15 juni) hebben wij voor het eerst gezeild met het nieuwe tuig. Er stond een zwak veranderlijk windje. Er moet nog wat getrimd worden maar het tuig staat er al goed bij. Met gaffeltopzeil liep de boot lekker door. Zonder het roer ook maar aan te raken stabiel en goed aan de wind. Ook duidelijk minder helling dan met het oude zeil. Veel complimenten ontvangen, hier op het Gooimeer valt een dergelijke tuigage echt op. Zodra we een mooie foto hebben mail ik die even door.

Bedankt voor Uw puike service en geduld. Tot ziens bij de Dutch Classic Yacht Regatta in Hellevoetsluis.

Mathieu Klijn “Helleveeg”

Het was weer een mooi rondje; Stichting Haringvlietwedstrijden heeft op RondjeTiengemeten een abonnement op mooi zeilweer/wind. We kwamen nog goed weg dat het niet te houden was met de gennaker bij jullie langs het hele eiland; anders hadden we je nooit meer terug kunnen halen, denk ik. Heb inderdaad wat reclame-plaatjes van jullie kunnen schieten; ze zijn all yours, geen probleem! Denk maar aan me bij de nieuwe stormfok in het najaar.

Jans en Ed, Apeldoorn

Beste Kees,

Vorig jaar hebben we maar een dag de nieuwe zeilen kunnen gebruiken. Dit jaar hebben we de zeilen goed kunnen gebruiken, vandaar dit bericht over onze ervaringen. De Vektron zeilen voldoen erg goed en zijn erg mooi. Een groot voordeel is het lagere gewicht, het grootzeil is 5 kilo lichter en de fok 4. Dit scheelt veel. De fok met de lange latten staat erg mooi, het was even wennen steeds de latten in en uit te doen. Het zeil is nu mooi klein op te rollen. Het grootzeil is erg goed hanteerbaar met de horizontale latten. Wij zijn dus erg blij met deze zeilen, jullie hebben ze weer fraai gemaakt.

Met vriendelijke groet,

Rene
Secretariaat VKSJ

Hallo Catherine en Kees,

We hebben veel geleerd en er zijn weer een aantal mythes en klassieke misvattingen ontrafeld. Alle credits voor Kees hoe hij de vaak lastige theorie letterlijk beeldend en praktisch verheldert, uiteindelijk moesten we moeite doen om de vragen te stoppen en het niet te lang uit te laten lopen.

Nogmaals dank, ook aan Kees.

vriendelijke groeten,

Martien

Kees,

Wat een mooi voorzeil heb ik nu! Het verschil met het oude is bijna ongelofelijk.

Aan weerszijden loopt Easy zeker 7 graden hoger aan de wind en bij 15 knoops wind, aan de winds 7 knoop aantikken dacht ik niet voor mogelijk met een Catalina. Ik ga ineens anderen voorbij….

Mooi spul. Buitengewoon tevreden met m’n genua.

Thanks!

Vriendelijke groet,

Leon

Mijnheer van Vliet,

We hebben de afgelopen 4 dagen redelijk fanatiek gezeild met ons nieuwe voorzeil van de Rival 32 en willen even laten weten dat hij geheel aan onze verwachting voldoet.

Het voorzeil staat er mooi op ook gereefd dus helemaal naar wens. Bedankt voor het geleverde werk.

Met vriendelijke groet,

Hans

Goedendag,

Ik wilde 1 dezer dagen u hier nog over bellen. We zijn net terug uit Bretagne. We hebben onze boot nog nooit zo snel zien zeilen ! Dat is een hele vooruitgang…

Met vriendelijke groet,

Groet van jan

Beste Kees,

Het was deze zomer heerlijk om de zekerheid te hebben dat er met de zeilen niets zou gebeuren.

Daar boven Schotland hadden wij veel rustiger weer dan jullie hier in Nederland. Het was niet druk in Orkney.

Relatief waren er veel Nederlandse schepen. Er waren mensen die de Anna P. veel mooier zijn gaan vinden met jouw zeilen erop. Mijn buurman van de Capybara heeft ook Van Vliet Zeilen, zag ik nu.

Dennis

Hallo meneer van Vliet,

Ik heb deze week het grootzeil gebruikt dat ik vorig jaar reeds bij u heb afgehaald.

Ziet er top uit en boot loopt er duidelijk harder op.

Met vriendelijke groet,

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Het is om meerdere redenen interessant een keuze te maken in het aanbod van onze zeilmaterialen, zoals klassieke zeilen en fokken voor uw zeilboot. Je verzekert je van de beste zeilproducten en een persoonlijk advies dat is toegespitst op jouw situatie wanneer je gebruik maakt van onze service. Verder beschikt ons bedrijf over een eigen aanlegsteiger. Je kunt dus gemakkelijk met je zeilschip aanmeren. Neem telefonisch contact op met Van Vliet Zeilen via +31 (0) 187 483790 of stuur een e-mail naar info@vanvlietzeilen.nl. Het is mogelijk om eenvoudig online een zeilofferte aan te vragen.

Van Vliet Zeilen