Home » Fok zeilboot

Fok zeilboot

Een fok voor op jouw zeilboot koop je het liefst op maat. Op die manier weet je dat deze goed presteert wanneer je het water op gaat. Bij Van Vliet Zeilen, gevestigd in Zuid-West Nederland, vervaardigen we alle soorten zeilen voor elke zeilboot. Heb je een fok nodig voor jouw jacht? Of juist een rolfoksysteem voor jouw kleinere plezierbootje? Bij ons kun je terecht voor maatwerk en gedegen advies hierin. Zo kun je ultiem genieten van jouw boot.

  • Modernste ontwerptechnologie
  • 30 minuten rijden vanaf Rotterdam
  • Advies op zeilgebied

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Een fok voor jouw zeilboot laat je maken door de experts

Door gebruik te maken van de meest moderne ontwerptechnologieën, creëren wij optimale zeilvormen voor jouw specifieke toepassing. Wij bieden producten van de beste kwaliteit materialen, met puur vakmanschap, ondersteund door de nieuwste technologieën. Wij adviseren over de keuze in doeksoorten, hebben een onderhoudsservice en nog veel meer. In een persoonlijk gesprek van zeiler tot zeiler kunnen wij aan de hand van criteria als type schip, grootte, bemanning, vaargebied, ervaring, ambities en levensduurverwachting met jou de beste keuze maken voor een specifiek zeil. Voor de fok van jouw zeilboot ben je bij onze zeilmakerij dan ook op de perfecte plek.

Schakel ons in voor de fok van jouw zeilboot

Als ervaren zeilers en ontwerpers fabriceren wij een hoogwaardige fok voor jouw zeilboot. Vraag gemakkelijk online een offerte door ons te laten weten wat je precies zoekt. Heb je specifieke vragen over onze diensten en producten? Neem dan gerust contact op. Dit kan door te bellen naar +31 (0) 187 483790 of door een e-mail te sturen naar info@vanvlietzeilen.nl.

Zeilboot