Voor het laatste nieuws, bekijk onze Instagram en Facebookpagina

Home ยป Klassieke zeilen

Klassieke Zeilen

Zeilmakerij Van Vliet Zeilen, gevestigd in Zuid-West Nederland, weet alles over klassieke zeilen. Ons bedrijf informeert je graag over het vervaardigen van nieuwe zeilen alsmede het herstellen en repareren van bestaande zeilen voor alle soorten zeilschepen. Navigeer door onze website voor meer informatie, uitleg, voorbeelden en advies. Mocht je vragen hebben of een offerte willen aanvragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Klassieke zeilen van Van Vliet Zeilen

Zeilmakerij Van Vliet Zeilen bestaat al meer dan 35 jaar. Sinds februari 2002 zijn we gevestigd aan Westhavendijk 10 (+- 30 minuten rijden vanaf Rotterdam) in een nieuw pand met een eigen steiger. De zeilmakerij beschikt over de modernste ontwerptechnologie en is regelmatig in contact met ontwikkelaars voor de nieuwste toepassingen. SMAR Azure voorziet ons doorlopend van upgrades in de technologie bij het ontwerpen van klassieke zeilen en jachtzeilen.

klassiek
Tansea

Zeilen optimaliseren

Gebruikte programma’s als Windflow en Windflex maken het mogelijk druk- en voortstuwingsgrafieken op te stellen zodat bestaande zeilvormen geoptimaliseerd kunnen worden. Zo kan eventuele vervorming voorspelt worden. Zeilmakerij Van Vliet Zeilen is om meerdere redenen voor zeilliefhebbers interessant. Wil je meer weten? Ontdek de fascinerende historie van ons zeilmakers bedrijf.

Waarom je contact moet opnemen met onze allround zeilmakerij

Inmiddels is de naam Zeilmakerij Van Vliet Zeilen synoniem voor kwaliteit in de breedste zin van het woord. Zowel het ontwerp van klassieke zeilen als het repareren van zeilen en de fabricage van nieuwe zeilen kun je aan ons toevertrouwen. Je kiest uit een veelzijdig aanbod aan doeksoorten en materialen. Ook voor onderhoud aan klassieke zeilen ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je altijd rekenen op een persoonlijk advies en heb je de keuze uit kwalitatief hoogwaardige zeil materialen. Alle reden dus om een zeilofferte aan te vragen. Voor vragen zijn wij bereikbaar op +31 (0) 187 483790 of info@vanvlietzeilen.nl.

Vooral een kwestie van uitstraling?

Een klassiek zeil is geen kopie van een zeil uit vervlogen tijden… Het kan inmiddels beter!

Wat maakt een zeil, een Klassiek Zeil?

  • De materiaalkeuze
  • De snijwijze
  • De kleur van het doek
  • De optimale “motor”
  • Maximaal rendement

Een Klassiek Zeil is de creatie ontstaan uit een harmonieus samenspel tussen de technische mogelijkheden en de specifieke wensen van de eigenaar van een klassiek gelijnd schip…

wat_marina
Van Vliet Zeilen