Voor het laatste nieuws, bekijk onze Instagram en Facebookpagina

Home » Onderhoud Zeilen

Onderhoud Zeilen

Een grondig en regelmatige controlebeurt van de zeilen waarborgt een uitstekende staat en een langere levensduur van de zeilen. De zeilen zijn immers de motor van uw schip. Tevens kunnen wij de professioneel laten reinigen en eventueel laten impregneren voor extra bescherming.

onderhoud
Tansea

Onderhoudsservice

Voor € 65,00 (incl. btw per zeil tot 40 m2) bestaat deze uit:

  • het opspannen van het zeil en het beoordelen daarvan, melding van eventuele gebreken, de mogelijke levensduur, geschiktheid voor een bepaald gebruik, de vormvastheid.
  • het repareren van stiksels, kleine scheurtjes, het vervangen van klemmen, tell-tales etc.
  • het zeil en het eventueel droog en verwarmd opslaan daarvan tot 4 weken na factuurdatum en daarna voor € 5,00 incl.btw/zeil/maand.

Geen tijd of gelegenheid om zelf de zeilen naar Middelharnis te bezorgen?

Verzend zeilen tot 30kg (mits klein opgevouwen) vanuit ieder adres in Nederland d.m.v. verzending via PostNL, wel zo efficiënt en voordelig. Mits tijdens kantooruren steeds bereikbaar, kunnen wij eventueel ook PostNL opdracht geven de zeilen bij u af te halen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Het is om meerdere redenen interessant een keuze te maken in het aanbod van onze zeilmaterialen, zoals klassieke zeilen en fokken voor uw zeilboot. Je verzekert je van de beste zeilproducten en een persoonlijk advies dat is toegespitst op jouw situatie wanneer je gebruik maakt van onze service. Verder beschikt ons bedrijf over een eigen aanlegsteiger. Je kunt dus gemakkelijk met je zeilschip aanmeren. Neem telefonisch contact op met Van Vliet Zeilen via +31 (0) 187 483790 of stuur een e-mail naar info@vanvlietzeilen.nl. Het is mogelijk om eenvoudig online een zeilofferte aan te vragen.

Van Vliet Zeilen