Voor het laatste nieuws, bekijk onze Instagram en Facebookpagina

Home » Kwaliteit Zeilen

Kwaliteit Zeilen

Watersportbedrijven geef je een extra zekerheid dat je met een betrouwbaar en een naar het hoogste kwaliteitsniveau strevend bedrijf te maken heeft. Aan boord service door heel Nederland, geef je, maar ook ons, de zekerheid van de beste toepassing en de optimale werking van de zeilen.

klassiek
Tansea

Door als zeilers midden tussen de ontwikkelingen te staan en niet “on-succesvol” deel te nemen aan alle soorten van zeilwedstrijden zowel nationaal als internationaal, dag- als ook offshore wedstrijden op alle niveau’s van clubraces tot wereldkampioenschappen, kennen wij, als geen ander, de eisen waaraan de zeilen die bestemd zijn voor een bepaald gebruik, moeten voldoen.

In een persoonlijk gesprek van zeiler tot zeiler kunnen we aan de hand van criteria als type schip, grootte, bemanning, vaargebied, ervaring, ambities, levensduurverwachting wordt samen de beste keuze maken voor een specifiek zeil of een complete zeilgarderobe.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Het is om meerdere redenen interessant een keuze te maken in het aanbod van onze zeilmaterialen, zoals klassieke zeilen en fokken voor uw zeilboot. Je verzekert je van de beste zeilproducten en een persoonlijk advies dat is toegespitst op jouw situatie wanneer je gebruik maakt van onze service. Verder beschikt ons bedrijf over een eigen aanlegsteiger. Je kunt dus gemakkelijk met je zeilschip aanmeren. Neem telefonisch contact op met Van Vliet Zeilen via +31 (0) 187 483790 of stuur een e-mail naar info@vanvlietzeilen.nl. Het is mogelijk om eenvoudig online een zeilofferte aan te vragen.

Van Vliet Zeilen