Voor het laatste nieuws, bekijk onze Instagram en Facebookpagina

Home ยป Zeilclinic

Zeilclinic

Heb je nog nooit gezeild en overweeg je om een zeilclinic bij te wonen? Nederland staat bekend om zijn vele wateren, daarom is zeilen een fantastische sport om te beoefenen in eigen land. Overigens is het ook leuk om hier recreatief mee aan de slag te gaan. Met welk doel je ook zeilt, door deel te nemen aan een clinic leer je hoe je (beter) zeilt. Zeilmakerij Van Vliet Zeilen, gevestigd in Zuid-West Nederland, organiseert zeilclinics op locatie voor zowel jong als oud.

  • Modernste ontwerptechnologie
  • 30 minuten rijden vanaf Rotterdam
  • Advies op zeilgebied

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Doe mee aan een door ons georganiseerde zeilclinic

Deelname aan een zeilclinic is om meerdere redenen interessant. Je leert in een klein groepje om samen te werken, taken te verdelen of juist de leiding te nemen. Dit zijn aspecten die bij het zeilen voortdurend terugkeren. Als je daarna zelf met je zeilboot het water op gaat, weet je altijd hoe je moet handelen. Voor zowel beginnende als gevorderde zeilers biedt Van Vliet Zeilen mogelijkheden om het zeilen onder de knie te krijgen.

Laat jouw zeilen repareren of laat onderhoud plegen

Behalve voor clinics op locatie kun je bij ons ook terecht voor nieuwe zeilen en voor de reparatie en het onderhoud van zeilen. Vraag gerust een offerte aan. Wil je meer over onze zeilmakerij weten? Maak kennis met de geschiedenis van ons zeilmakerij door onze website te bekijken.

Zeilboot

Plan een afspraak in

Wil je dolgraag met zeilen aan de slag en leer je graag de kneepjes van het vak? Neem dan contact met ons op en laat je inspireren door onze leerzame clinics. Bel ons op voor een afspraak op telefoonnummer +31 (0) 187 483790 of door te mailen naar info@vanvlietzeilen.nl. Voor het repareren van een zeil of de aankoop van nieuwe zeilen, zoals een halfwinder, vaar je met je zeilschip naar Middelharnis (+- 30 minuten rijden vanaf Rotterdam) en meer je aan bij onze eigen aanlegsteiger direct aan het Haringvliet. Wil je graag de mogelijkheden bespreken? Vraag dan eenvoudig een online offerte aan via de website.

Van Vliet Zeilen