Voor het laatste nieuws, bekijk onze Instagram en Facebookpagina

Home » Halfwinder

Halfwinder

Een halfwinder is een voorzeil waarmee je gemakkelijk kunt zeilen. Met dit lichtweerzeil heb je het zeilen altijd onder controle. Zowel strijken als hijsen en trimmen werkt eenvoudig. Voor een compleet nieuwe halfwinder ben je bij Zeilmakerij Van Vliet Zeilen, gevestigd in Zuid-West Nederland, aan het goede adres. Wij zijn specialist als het aankomt op voorzeilen voor je jacht of zeilschip.

  • Modernste ontwerptechnologie
  • 30 minuten rijden vanaf Rotterdam
  • Advies op zeilgebied

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Ontdek de verschillende mogelijkheden van een halfwinder

De halfwinder is een voorzeil dat wordt gehesen op ruime en halfwindse koersen. Hij is bol gesneden en wordt vooral gebruikt bij weinig wind. Om het zeil te gebruiken, moet je wel een klein beetje oefenen. Het is echter gemakkelijk aan te leren voor zowel de wedstrijdzeiler als de recreatieve zeiler. Zoek jij een halfwinder en koop je die het liefst bij een expert? Van Vliet Zeilen helpt je graag op weg. Ook voor zeilmaterialen zoals rolfoksystemen, zit je bij ons goed.

Reparaties en onderhoud

Met de halfwinder als allround lichtweerzeil lukt het je zeker om meer plezier te halen uit het varen met je zeilschip. Behalve voor nieuwe zeilen kun je bij ons ook terecht voor het onderhouden en repareren van je zeilen. Goed onderhoud verlengt de levensduur van je zeilen en is dus zeer de moeite waard.

Zeilboot

Vraag om professioneel advies

Een halfwinder bestellen bij onze zeilmakerij is een slimme keuze. Je kiest niet alleen voor een product van hoogwaardige kwaliteit, maar je ontvangt indien gewenst ook vakkundig advies op maat. Van Vliet Zeilen beschikt over een eigen aanlegsteiger direct aan het Haringvliet. Aanmeren met je schip is dus geen enkel probleem. Kom je liever met de auto, dan ben je vanuit Rotterdam binnen een 30 minuten bij onze zeilmakerij. Neem bij vragen telefonisch contact met ons op via +31 (0) 187 483790 of stuur een e-mail naar info@vanvlietzeilen.nl. Je kan ook een offerte aanvragen online.

Van Vliet Zeilen