Voor het laatste nieuws, bekijk onze Instagram en Facebookpagina

Home » Zeil repareren

Zeil repareren

Zelf je zeil repareren is een kostbare en tijdrovende klus. Daarom is het beter om dit uit te besteden aan iemand met kennis van zaken. Zeker bij intensief gebruik van je zeiljacht kan er allerlei schade aan de zeilen ontstaan. Van Vliet Zeilen is hét adres in Zuid-West Nederland voor de reparatie van je zeilen. Onze zeilmakerij uit Middelharnis heeft jarenlange ervaring en beschikt over een eigen aanlegsteiger, direct aan het Haringvliet.

  • Modernste ontwerptechnologie
  • 30 minuten rijden vanaf Rotterdam
  • Advies op zeilgebied

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Laat je zeil herstellen en repareren door een expert

Zeilmakerij Van Vliet Zeilen heeft zich onder andere gespecialiseerd in het herstellen en repareren van zeilen en biedt de keuze uit een groot aantal zeilmaterialen. Wij voeren reparaties uit voor allerlei soorten zeilschepen. Elk zeil repareren we en werken wij tot in detail af, zodat het beste resultaat behaald wordt. Denk hierbij aan:

Je krijgt eenvoudig inzage in de kosten door een zeilofferte aan te vragen. Dit doe je gemakkelijk en snel online.

Zeilboot

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies

Voor het repareren van jouw zeil zit je bij ons goed. We beschikken over een eigen aanlegsteiger, waardoor het voor jou mogelijk is om met je boot bij ons aan te meren. Verder profiteer je bij Zeilmakerij Van Vliet Zeilen in Middelharnis van persoonlijk advies en kies je altijd voor het juiste product voor jouw schip. Neem direct contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij zijn bereikbaar via +31 (0) 187 483790 en info@vanvlietzeilen.nl.

Van Vliet Zeilen