Home » Zeil repareren

Zeil repareren

Zelf je zeil repareren is een kostbare en tijdrovende klus. Daarom is het beter om dit uit te besteden aan iemand met kennis van zaken. Zeker bij intensief gebruik van je zeiljacht kan er allerlei schade aan de zeilen ontstaan. Zeilmakerij Van Vliet Zeilen is hét adres in Zuid-West Nederland voor de reparatie van je zeilen. Ons bedrijf uit Middelharnis bestaat al meer dan 35 jaar en heeft een eigen aanlegsteiger, direct aan het Haringvliet (±30 minuten rijden vanaf Rotterdam).

  • Modernste ontwerptechnologie
  • 30 minuten rijden vanaf Rotterdam
  • Advies op zeilgebied

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Laat je zeil repareren door een expert

Zeilmakerij Van Vliet Zeilen heeft zich onder andere gespecialiseerd in het herstellen en repareren van zeilen en biedt de keuze uit een groot aantal zeilmaterialen. Wij voeren reparaties uit voor allerlei soorten zeilschepen. Op onze website tref je diverse voorbeelden aan van zeilen die wij in het verleden hebben gerepareerd. Zo krijg je een goede indruk van de mogelijkheden die wij jou bieden.

De beste kwaliteit voor jouw zeil

Je zeil laat je repareren door een bedrijf met veel ervaring. Profiteer van de beste kwaliteit weefsels voor liefhebbers van zeilen. Elk zeil werken wij tot in detail af, zodat het beste resultaat behaald wordt; of het nu om een halfwinder, jachtzeil of genua zeil gaat. Je krijgt eenvoudig inzage in de kosten door een zeilofferte aan te vragen. Dit doe je gemakkelijk en snel online via de site.

Zeilboot

Laat je zeil repareren door ons

Voor de reparatie van jouw zeil ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je diverse voordelen, waaronder een eigen aanlegsteiger. Hierdoor is het voor jou mogelijk om met je boot bij ons aan te meren. Verder profiteer je bij Zeilmakerij Van Vliet Zeilen in Middelharnis van persoonlijk advies en kies je altijd voor het juiste product voor jouw schip. Neem direct contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij zijn bereikbaar via +31 (0) 187 483790 of info@vanvlietzeilen.nl.