Voor het laatste nieuws, bekijk onze Instagram en Facebookpagina

Home ยป Rolfoksysteem

Rolfoksysteem

Een rolfoksysteem is een belangrijk onderdeel van je zeilschip. Dit handige systeem biedt comfort en veiligheid. Dit is omdat je de kuip niet uit hoeft te komen als je met het voorzeil werkt of het zeiloppervlak aanpast aan de weersomstandigheden. Voor de aanschaf van een rolfoksysteem zit je bij Van Vliet Zeilen goed. Wij zijn een zeilmakerij uit Middelharnis (+- 30 minuten rijden vanaf Rotterdam) met de nodige jaren ervaring.

  • Modernste ontwerptechnologie
  • 30 minuten rijden vanaf Rotterdam
  • Advies op zeilgebied

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Kies voor een rolfoksysteem van de hoogste kwaliteit

De aankoop van een rolfoksysteem doe je bij Van Vliet Zeilen, gevestigd in Zuid-West Nederland. Uiteraard maak je graag een goede keuze als het om dit zeilbootsysteem gaat en daarom adviseren we je graag. Wij hebben voor elke zeilboot een passend systeem. De montage doe je zelf, maar je kunt dit ook toevertrouwen aan onze professionals. Kortom, bestel je rolfoksysteem bij onze zeilmakerij en maak het jezelf gemakkelijk tijdens al je zeiltochten.

Bootzeil op maat kopen

Bij onze zeilmakerij kun je ook een bootzeil kopen. We bieden je de keuze uit diverse soorten zeilen. Het is zelfs mogelijk om bij Van Vliet Zeilen een bootzeil op maat te bestellen. Of je nu kiest voor onze klassieke zeilen of een ander soort zeil zoals een grootzeil of spinnaker zeil, kwaliteit is altijd gegarandeerd. Een bootzeil kopen bij onze zeilmakerij levert je dan ook veel plezier en voldoening op tijdens het zeilen.

Zeilboot

Welke voordelen bieden wij jou?

Wil je een rolfoksysteem of bootzeil kopen of een bootzeil op maat bestellen? Van Vliet Zeilen is al meer dan 35 jaar actief als zeilmakerij en helpt jou hier graag bij. Met een eigen aanlegsteiger maken we het jou gemakkelijk om bij onze zeilmakerij aan te meren. Bovendien geven wij al onze klanten advies op maat. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0) 187 483790 of stuur een e-mail naar info@vanvlietzeilen.nl. Het is ook mogelijk om een online offerte aan te vragen.

Van Vliet Zeilen