Home » Zeilmakerij

Zeilmakerij

Ben je een echte zeilfanaat en zoek je een zeilmakerij voor het repareren van de zeilen van jouw boot? Van Vliet Zeilen uit Middelharnis, Zuid-West Nederland, repareert bestaande zeilen en vervaardigt daarnaast ook nieuwe zeildoeken. Onze zeilmakerij bij Zeeland ligt direct aan het Haringvliet en heeft een eigen steiger. Dit maakt het voor jou eenvoudig om met je zeilschip bij ons aan te meren. Van Vliet Zeilen is daarmee een interessante zeilmakerij voor je boot of jacht.

  • Modernste ontwerptechnologie
  • 30 minuten rijden vanaf Rotterdam
  • Advies op zeilgebied

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Kies voor onze zeilmakerij en vind de perfecte zielen voor jouw boot

Watersporters weten als geen ander dat jachtzeilen regelmatig aan vervanging toe zijn. Regen en wind tasten de kwaliteit van zeilen aan, dus is een reparatie of vervanging op zijn tijd noodzakelijk. Uiteraard laat je dit het liefst doen door een specialist. Van Vliet Zeilen heeft al meer dan 35 jaar een eigen zeilmakerij bij Zeeland en ligt op slechts 30 minuten afstand van Rotterdam.

Wat heeft onze zeilmakerij jouw boot te bieden?

Van Vliet Zeilen heeft als zeilmakerij van alles voor jouw boot in petto. Of je nu een compleet nieuw jachtzeil nodig hebt of dat het slechts om een reparatie gaat, wij zijn dé zeilmaker om zaken mee te doen. Wij beschikken over de modernste ontwerptechnologie en zijn in staat allerlei zeilvormen te optimaliseren. Schroom daarom niet om een zeilofferte aan te vragen bij Van Vliet Zeilen.

Zeilboot

Profiteer van een uitstekende kwaliteit

Zoek je een professionele zeilmakerij in Zeeland voor de zeilen van jouw boot of jacht? Van Vliet Zeilmakerij nabij Zeeland biedt zeilers zoals jij allerlei voordelen. Zo voorzien we je graag van persoonlijk advies en maken we samen met jou een keuze voor de beste producten. Wij onderscheiden ons met weefsels van uitstekende kwaliteit en een groot internationaal netwerk. Neem direct telefonisch contact met ons op of vraag digitaal een offerte aan.