Voor het laatste nieuws, bekijk onze Instagram en Facebookpagina

Home » Zeilen voor Toerschepen

Zeilen voor Toerschepen

Doorgelat Grootzeil: met speciale oplossingen voor altijd soepel hijsen, strijken en reven.

+ Biedt meer ondersteuning van het zeilprofiel.
+ Is makkelijker te reven en op te bergen.
+ Is ideaal bij beperkte bemanning.

Rolreefgenua: die door ontwerp en constructie over een breed windbereik is te gebruiken en ook bij doorzettende wind een goed aerodynamisch profiel behoudt.

Zeilboot
Tansea

“Als beste getest” (Citaat uit de Waterkampioen-test – klik hier).

MPS (toerspinnaker): allround zeil voor bezeilde rakken.

MPG “line-drive”: om eigen voorlijk draaiend halve winder helpt het schip bij zeer licht weer op gang en geeft het in bezeilde rakken extra power.

In samenwerking met een ervaren tuiger kunnen wij uw schip laten voorzien van alle bekende rolfoksystemen. Niet alleen bij ons voor de kant, maar eventueel in overleg ook op locatie.

Furlex Als dealer van Furlex kunnen wij u ook voor garantie en reparatie van dienst zijn.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Het is om meerdere redenen interessant een keuze te maken in het aanbod van onze zeilmaterialen, zoals klassieke zeilen en fokken voor uw zeilboot. Je verzekert je van de beste zeilproducten en een persoonlijk advies dat is toegespitst op jouw situatie wanneer je gebruik maakt van onze service. Verder beschikt ons bedrijf over een eigen aanlegsteiger. Je kunt dus gemakkelijk met je zeilschip aanmeren. Neem telefonisch contact op met Van Vliet Zeilen via +31 (0) 187 483790 of stuur een e-mail naar info@vanvlietzeilen.nl. Het is mogelijk om eenvoudig online een zeilofferte aan te vragen.

Van Vliet Zeilen