Home » Spinnaker zeil

Spinnaker zeil

​Met een spinnaker zeil kies je voor een voorzeil dat je gebruikt bij voordewindse tot halvewindse koersen. Dankzij het lichte materiaal bolt het zeil eenvoudig, zelfs als er maar een zwakke wind staat. Dit zeil heeft een groot oppervlak, wat bijdraagt aan een hoge zeilsnelheid. De aankoop van een spinnaker zeil doe je natuurlijk bij Zeilmakerij Van Vliet Zeilen, gevestigd in Zuid-West Nederland. Ons bedrijf bevindt zich in Middelharnis (+- 30 minuten rijden vanaf Rotterdam) en is al meer dan 35 jaar actief.

  • Modernste ontwerptechnologie
  • 30 minuten rijden vanaf Rotterdam
  • Advies op zeilgebied

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Haal het maximale uit het spinnaker zeil

Een spinnaker zeil is in de watersport ongekend populair. Wil je uit dit type zeil het maximale halen, dan is ervaring zeker nodig. Daarom wordt er bij het zeilen veelal gebruik gemaakt van een spinnakerkous om het zeilen met een spinnaker te vereenvoudigen. Juist ook voor jouw zeilschip heeft Van Vliet Zeilen een passend spinnaker zeil. Laat je daarom adviseren door een van onze zeilspecialisten en bekijk het overige aanbod zeilen op onze website.

Reparatie en onderhoud

Naast de verkoop van allerlei zeilen, zoals een spinnaker zeil, doen we in onze zeilmakerij nog veel meer. Zo verrichten wij ook onderhoud en reparaties aan zeilen. Het maakt daarbij niet uit om wat voor zeil het gaat, wij nemen het onderhoud- en reparatiewerk graag van je over. Dit verlengt ook de levensduur van je zeilen.

Zeilboot

Waarom maak je een keuze voor onze zeilmakerij?

Voor goede zeilen zoals een spinnaker ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden je namelijk allerlei interessante voordelen. Zo beschikken we over een eigen aanlegsteiger, direct aan het Haringvliet, waardoor je gemakkelijk kunt aanmeren met je zeilschip. Bovendien profiteer je in onze zeilmakerij altijd van professioneel en persoonlijk advies. Bel ons voor meer informatie op +31 (0) 187 483790 of info@vanvlietzeilen.nl. Het is ook mogelijk om eenvoudig online een offerte aan te vragen.