Home » Jachtzeilen

Jachtzeilen

​Ben je een groot zeilliefhebber en zoek je naar nieuwe jachtzeilen voor je zeilschip? Zeilmakerij Van Vliet Zeilen uit Middelharnis, Zuid-West Nederland, is hét adres voor de aankoop van nieuw zeil voor je schip. Regen, wind en andere weersomstandigheden tasten je zeildoek aan waardoor het belangrijk is dit tijdig te vervangen. Laat ons jou helpen om het juiste nieuwe zeil voor je zeilboot te vinden.

  • Modernste ontwerptechnologie
  • 30 minuten rijden vanaf Rotterdam
  • Advies op zeilgebied

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Je vindt de perfecte jachtzeilen bij een specialist

In onze zeilmakerij kies je uit een groot aanbod aan jachtzeilen voor je zeilschip. We geven je graag advies welke type zeil in jouw situatie de beste keuze is. Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten? Neem gerust een kijkje bij onze eerdere klanten en ontdek hoe anderen onze zeilmakerij en expertise beleven.

Welk zeil voor jouw zeilboot?

Welk zeil je kiest voor je zeilboot, is afhankelijk van het type zeilboot en waarvoor je deze gebruikt. Zo is er zeil gemaakt van geweven doek, maar er is ook zeil specifiek voor zeilwedstrijden. Voor snelle zeilers is er bijvoorbeeld laminaatzeil. Of het nu gaat om een groot of klein zeil, kwaliteit is te allen tijde gegarandeerd. Uiteraard staan we paraat voor optimale ondersteuning bij je definitieve keuze op het gebied van jachtzeilen.

Zeilboot

Vraag eenvoudig een offerte aan

Nieuwe jachtzeilen voor je zeilschip bestel je bij ons bedrijf in Middelharnis. Met een eigen aanlegsteiger direct aan het Haringvliet maken we het je gemakkelijk om met je zeilschip bij ons aan te meren. Kom je met de auto? Onze zeilmakerij ligt op ongeveer 30 minuten rijden van Rotterdam. Bij ons vind je gegarandeerd de beste zeilproducten voor je zeilschip. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies. Met regelmaat plannen wij een zeilclinic in. Lijkt je leuk om daaraan deel te nemen? Plan direct een afspraak in of vraag een offerte aan. Wij zijn bereikbaar via +31 (0) 187 483790 of info@vanvlietzeilen.nl.