Voor het laatste nieuws, bekijk onze Instagram en Facebookpagina

Home » Jachtzeilen

Jachtzeilen

Ben je een groot zeilliefhebber en zoek je naar nieuwe jachtzeilen voor je zeilschip? Zeilmakerij Van Vliet Zeilen uit Middelharnis, Zuid-West Nederland, is hét adres voor de aankoop van een nieuw zeil. Regen, wind en andere weersomstandigheden tasten je zeildoek aan, waardoor het belangrijk is je zeil tijdig te vervangen. Laat ons jou helpen in deze zoektocht.

  • Modernste ontwerptechnologie
  • 30 minuten rijden vanaf Rotterdam
  • Advies op zeilgebied

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Je vindt de perfecte jachtzeilen bij een specialist

In onze zeilmakerij kies je uit een ruim aanbod aan jachtzeilen voor je zeilschip. We geven je graag advies welke type zeil in jouw situatie de beste keuze is. Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten? Neem gerust een kijkje bij de recensies van onze eerdere klanten en ontdek hoe zij onze zeilmakerij en expertise beleven.

Welk zeil is voor jouw boot geschikt?

Bij onze zeilmakerij heb je diverse mogelijkheden. Wij bieden zeil aan gemaakt van geweven doek, maar ook zeilen specifiek voor zeilwedstrijden. Voor snelle zeilers hebben we bijvoorbeeld laminaatzeil. Of het nu gaat om een grootzeil of een klein zeil, kwaliteit is te allen tijde gegarandeerd. Uiteraard staan we paraat voor optimale ondersteuning bij je definitieve keuze op het gebied van jachtzeilen.

Zeilboot

Vraag eenvoudig een offerte aan

Nieuwe jachtzeilen voor je zeilschip bestel je bij ons bedrijf in Middelharnis. Met een eigen aanlegsteiger direct aan het Haringvliet, maken we het je gemakkelijk om met je zeilschip bij ons aan te meren. Kom je met de auto? Onze zeilmakerij ligt op ongeveer 30 minuten rijden van Rotterdam. Naast ons uitgebreide aanbod aan zeilen, plannen wij ook met regelmaat een zeilclinic in. Lijkt je leuk om daaraan deel te nemen? Plan direct een afspraak in of vraag een offerte aan. Wij zijn bereikbaar via +31 (0) 187 483790 of info@vanvlietzeilen.nl.

Van Vliet Zeilen